Мъж, чиято дебитна карта е била открадната, откри, че тя

...
Мъж, чиято дебитна карта е била открадната, откри, че тя
Коментари Харесай

Открадната кредитна карта на мъж, използвана за закупуване на печеливш лотариен билет от 4 милиона британски лири и крадците се наслаждават на 5-дневно огъване

Мъж, чиято дебитна карта е била открадната, откри, че тя е била употребена за закупуване на печеливша скреч карта - в този момент той желае да знае дали би трябвало да види част от парите.

Данните на картата на Джошуа Адиман бяха употребявани за закупуване на лотариен билет от двама бандити, които в последна сметка завоюваха £4 милиона през 2019 година След успеха си Джон-Рос Уотсън и Марк Гудрам отиде на петдневно прегъване. Двамата купиха билета по време на кражба в Лондон и бяха хванати, откакто се изпуснаха, че нямат банкови сметки, което накара Камелот да проверява облагата.

В опит да покрият грешките си, кариерните нарушители направиха изказванието си обществено и споделиха, че другар, който желае да " остане неизвестен ", им е дал назаем дебитната карта. Преди впечатляващата победа Гудрам имаше 22 присъди за 45 закононарушения. Уотсън има 72 присъди за 133 закононарушения.

В последна сметка двойката се призна за отговорна за машинация, откакто полицията проверява облагата, като Джош нямаше „ аб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР