Мъж беше принуден да живее в апартамент, пълен с бръмбари,

...
Мъж беше принуден да живее в апартамент, пълен с бръмбари,
Коментари Харесай

Човешки зъби, повредени от „киселинен рефлукс, свързан с мухъл“ след 2 години в апартамент, заразен с бръмбари

Мъж беше заставен да живее в апартамент, цялостен с бръмбари, влага и плесен, както и с течащи водопроводни тръби за две години.

32-годишният Гордън Уоръндър се реалокира в жилището си, възложен от Wheatley Homes, в Скотстаун, Глазгоу, през ноември 2020 година и незабавно стартира да се бори с голям брой проблеми, които го изтезаваха до септември 2022 година Мухълът и влагата, бръмбарите и проблемите с резервоарът за вода докара до съществени здравословни проблеми за Гордън, както и до щета на имуществото.

Сега Гордън се бори за обезщетение от жилищната асоциация. Wheatley Homes му предложи заем за наем вместо пари, само че Гордън твърди, че се нуждае от пари, с цел да размени повредените си зъби, породени от киселинен рефлукс, обвързван с плесен. Той е работил в региона на продажбите, само че в този момент не може да работи заради здравословното си положение, в това число проблеми с психологичното му здраве. След като се реалокира в жилището си, Гордън съвсем незабавно видя неприятна миризма, откри,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР