Мъж беше арестуван по време на неделното дерби на Манчестър

...
Мъж беше арестуван по време на неделното дерби на Манчестър
Коментари Харесай

Фен арестуван за „осмиване на авиационна катастрофа в Мюнхен“ по време на победата на Ман Сити над Ман Юнайтед

Мъж беше задържан по време на неделното дерби на Манчестър на стадион „ Етихад “, откакто почитател беше забелязан да се подиграва с авиационна злополука в Мюнхен.

Фенът, който присъстваше на дълго чакания мач сред Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, беше забелязан да прави жест на аероплан с ръцете си. Видеото с дейностите му бързо стана вирусно в обществените медии, преди полицията да се намеси.

Твърди се, че жестът е изработен, с цел да се подиграе с авиокатастрофата в Мюнхен: драматичен случай, при който осем играчи на Манчестър Юнайтед изгубиха живота си в 1958 година Двадесет и трима души бяха смъртоносно ранени вследствие на самолетната злополука.

Друг клип, показващ интервенция на полицейски чиновници, също беше споделен в обществените медии. По-късно беше доказано от полицията на Голям Манчестър, че мъж е бил задържан след отчети от други в тълпата.

Говорител на полицията на Голям Манчестър сподели в неделя вечерта: „ По време на дербито в Манчестър служители на реда арестуваха мъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР