Мъж бе застрелян късно снощи в столичния квартал Горна баня“.

...
Мъж бе застрелян късно снощи в столичния квартал Горна баня“.
Коментари Харесай

Показно убийство. Мартин Божанов-Нотариуса бе разстрелян в Горна баня

Мъж бе убит късно нощес в столичния квартал „ Горна баня “. Самоличността му беше открита - Мартин Божанов, именуван Натариуса, заяви Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал към 20:30 в комплекса " Глория палас " в столичния квартал " Горна баня " - до Околовръстния път.

Достъпът до комплекса още е стеснен. Изпратените на място полицейски екипи ревизират всички влизащи и излизащи. В същото време проверяващи преглеждат видеозаписи при охранителите на комплекса.

На няколко места в София служители на реда спираха за инспекция движещи се коли.

На този стадий няма обвинени за разстреляния предприемач, който не е бил нотариус, само че е имал разполагаем няколко нотариуса, правили избрани услруги, най-често с недвижими парцели.

На брифинг от полицията оповестиха, че изрично се касае за ликвидиране с огнестрелно оръжие. Божанов е убит в тялото и главата, сподели заместник-градският прокурор Иво Илиев. По думите му стартира следствие. 
 Снимка Българска телеграфна агенция
В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали във връзка с Божанов за закани. Жалбите са от страна на магистрати, сподели по отношение на жертвата в отговор на въпрос от Българска телеграфна агенция градският прокурор на София Илиана Кирилова. Тя добави, че се работи интензивно и по информация за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях, посочи Кирилова.

Този човек е бил забавен и по делото “Крашевски ”, сподели още Кирилова. 

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев заяви, че се търсят очевидци, които могат да дадат повече информация по случая. Работи се и с защитата на заведението.

Целият запас на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по откриване на убийството, сподели още основният секретар.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР