Мъж бе проснат на земята и арестуван в Пловдив днес.

...
Мъж бе проснат на земята и арестуван в Пловдив днес.
Коментари Харесай

ОБЗОР: Жена се удави на Гребната база, зрелищен арест от цивилен полицай в Пловдив

Мъж бе прострян на земята и задържан в Пловдив през днешния ден. Задържането е документирано на видео, качено в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин граждански служител на реда задържа мъж, който лежи на земята. Мъжът е бил вкаран във входа на блок на бул. " Васил Априлов " 146, където е бил и обискиран от униформените. 
Прочетете още

50-годишна е дамата, която се удави нощес на Гребната база. По първична информация тя сама е поставила завършек на живота си и е имала психологични отклонения, съобщиха от Министерство на вътрешните работи. 

Тръгна онлайн петиция, чиято цел е в бъдеще да спре застрояването на 80 декара зелена зона, част от парк „ Отдих и просвета ".

На 24 ноември Общинският съвет гласоподава новия Общ организационен проект, в който паркът е с променено предопределение - от " Зона за озеленяване " в " Зона за рекреационни действия ", което разрешава издигането на 3-етажни здания с РЗП 64800 кв. м.

Върховният административен съд анулира финансовата промяна на Община Пловдив за над 900 хиляди лв. поради системата на „ Индра ”.  Санкцията бе наложена  заради нарушавания в процедурите от Управляващия орган на оперативна стратегия „ Регионално развиване ”, по която бяха отпуснати парите за модернизацията на градския превоз през 2016 година.  Тя бе в размер на 5% от контракта с испанската компания, като корекцията бе доказана от Административен съд – Пловдив. Върховните магистрати обаче са отменили наказването.

Община „ Родопи ” е обжалвала решението на Общинския съвет – Пловдив, с което се приема Белащица да се причисли към регионалния център. Делото е заведено в Административен съд – Пловдив, а регионалният шеф Ангел Стоев няма да взима отношение по проблема до приключването му.

Полицията задържа микробус с 23-ма нелигални мигранти на Подбалканския път при карловското село Кърнаре, оповестиха от пресцентъра на МВР-Пловдив. Арестуван е водачът на микробуса със старозагорска регистрация, който е български жител. 

Районна прокуратура–Пловдив през днешния ден разпореди инспекция за положението на пътната мрежа, маркировката и подготовката на общините за зимното разчистване в обитаемоте места в региона. Тя е по реда на надзора за правда за подготвеността на общините в област Пловдив за зимното поддържане и разчистване на пътищата и тротоарите в обитаемоте места и за положението на пътната мрежа и маркировката. 

Въпреки недоволствата на хората, че тази година цените на празничните пакети в СПА центровете са абсурдно високи, свободни места няма чак до края на януари. С наближаването на коледните банкети, Нова година и януарските почивки от ден на ден хора се обръщат към СПА хотелите, тъй като те са съвършеното място за съчетаване на радостно превозване с другари и отдих. Но в случай че не сте се възползвали от ранните записвания и занапред стартирате да търсите своето място за празниците е прекомерно допустимо да ударите на камък, тъй като хотелите, в които към момента има свободни места са единици.

Откриха 23 мигранти при инспекция на пътя в село Кърнаре, обл. Пловдив. Полицейски автопатрул спрял за инспекция микробус „ Фиат Дукато “, ръководен от на 56 годишен мъж. Той пътувал в посока София. 

Иван Тръненски-Трънчето има доказана присъда на втора инстанция.  Той е наказан за обир на казино в ЖК „ Тракия “ на 6 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим на изтърпяване на наказването.

Община Пловдив в осъществяване на решение на Общински съвет от 24.11.2022 година предприе дейности по оборване законосъобразността на взетите решения на Извънредното Общо заседание на акционерите на „ Пълдин туринвест “ АД, извършено на 24.11.2022 година

Пешеходка е в тежко положение в болница след злополука през вчерашния ден в Пловдив. Инцидентът е станал към 18 ч. – на кръстовище сред ул. „ Солунска “ и ул. „ Росен “. Микробус блъснал пресичаща на пешеходна пътека 65-годишна жена.

„ Европейски пътища “ завежда искова молба за породени неимуществени вреди от деятеля на Инициативния комитет (ИК) „ Стоп на кариерата в Белащица “ Павел Гимишев.

Автомобил мерцедес се вряза в ограда на частен парцел в село в Пловдивско. Установено е, че зад кормилото е бил 14-годишен младеж. Не е потърпевш, пробите му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни.

Охранителна камера е запечатала кражбата на автомобил нощес в Пловдив. Както  TrafficNews.bg  съобщи колата е лично на млада жена и е отмъкната от работното й място.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР