Махнаха оградите, които възпрепятстваха достъпа до плажа край имота на

...
Махнаха оградите, които възпрепятстваха достъпа до плажа край имота на
Коментари Харесай

Оградата за строителен обект, която пречеше да се отиде до плаж Росенец, де факто я няма

Махнаха оградите, които попречиха достъпа до плажа край парцела на Ахмед Доган в парк " Росенец " край Бургас. Това стана, откакто водачът на " Да, България! " Христо Иванов отиде на място с цел да ревизира има ли към момента ограждения.
Близо месец след огромните митинги в парк " Росенец ", през днешния ден огради край по този начин наречения летен сарай на Ахмед Доган към този момент нямаше, съобщи БГНЕС. Потвърдиха го и плажуващи, пристигнали на станалата известна през последните месеци линия.
" По естествения път стигнах до плажа, паркирахме си начело колата, достъпът към този момент е свободен. Посрещнаха ни с " Добър ден " и по този начин, плажуваме си ", сподели Кремена Атанасова.
" Навсякъде е оградено – по обществените мрежи, по малкия екран това се вижда. На място в този момент виждам, че е отворено. Ще се възползваме и ще забележим докога ще е по този начин ", разяснява Стоян Атанасов.
За да ревизира на място, в парк " Росенец " пристигна дружно с деятели и водачът на „ Да България! “ Христо Иванов. Според него обаче отстранените заграждения скоро ще бъдат сложени още веднъж - той засяга оградата на пътя към плажа, който беше заграден с ограда с обозначение за строителен обект.
" Те са разбрали, че ние идваме тук и са премахнали половината ограда. Ето там виждате оградата, която до през вчерашния ден е била тук. Изглежда, че имат всички планове да я върнат и за това е останала половината ", сподели Иванов.
Междувременно от Община Бургас разпространиха свое мнение по проблема, като издадоха наставление оградата да бъде отстранена, като ще се ревизира и дали дребните постройки към пътя са законни. Ако се открият нарушавания, те ще бъдат отстранени. Какво сподели Валери Симеонов за тези постройки - припомнете си ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР