Махершала Али спечели Оскар в категорията за най-добра второстепенна роля

...
Махершала Али спечели Оскар в категорията за най-добра второстепенна роля
Коментари Харесай

Махершала Али спечели Оскар за най-добър актьор в поддържаща роля

Махершала Али завоюва Оскар в категорията за най-хубава второстепенна роля за персонажа на джаз пианиста Дон Шърли във кино лентата " Зелената книга ", предадоха международните организации.
 
За тази роля той към този момент получи Златен глобус, премията на Гилдията на американските артисти, Бафта и премията Изборът на критиците, тъй че спечелването на Оскар беше предстоящо.
 
Махершала Али към този момент е печелил Оскар в същата категория - през 2017 година той получи премията за ролята си в " Лунна светлина ".
 
Сега той се бореше за оценката с Адам Драйвър за ролята на Флип Цимерман, който оказва помощ да цветнокожо ченге да проникне в Ку Кукс Клан в " Черен в клана ", Ричард Грант за ролята на Джак Хок в " Можете ли да ми простите? ", разказващ за проблемите със закона на писателката Лий Израел, специализирала се във подправяне на писма на писатели, които продава прескъпо,
 
Сам Рокуел за ролята на Джордж Буш-младши във " Вице " и Сам Елиът за " Роди се звезда " за ролята на Боби Мейн, брат и управител на основния воин Джак Мейн.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР