Махек Бухари: От инфлуенсър в TikTok до осъден убиец

...
24-годишната Махек, която беше известна на последователите си като Мая,
Коментари Харесай

24-годишната Махек, която беше известна на последователите си като Мая, измисли плана, когато 46-годишната Ансрийн призна, че е имала любовна връзка и е била изнудвана от нейният 21-годишен любовник след опит да прекрати връзката.

Изображение: Махек Бухари и Ансрин. Снимка: TikTok

Сакиб Хюсеин заплашваше да изпрати секс записи на съпруга на Ансрийн, ако тя не му върне £3000, които той е похарчил за срещи с нея.

Майката и дъщерята „заложиха капан“ , беше казано пред съда, като уредиха среща от „засада“ на паркинг в супермаркет в , където жените пристигнаха в Audi с други хора, които познаваха в Saab.

Г-н Хюсеин и неговият приятел Мохамед Хашим Иджазудин, също на 21 години, не излезе от своята Skoda и когато си тръгнаха, бяха последвани от другите коли.

По времето, когато двамата мъже от Банбъри, Оксфордшир, стигнаха до пътя за дуел A46, Audi е достигнал скорости от почти 100 мили в час.

„Опитват се да ни избият от пътя“, се чува да казва г-н Хюсеин в паническо обаждане на 999, пуснато на съдебните заседатели по време на процеса срещу Бухари. — Моля те, умолявам те, ще умра. Чува се писък, преди обаждането да прекъсне при звука на силен трясък.

Изображение: Сакиб Хюсеин, 21, е имал връзка с 46-годишната Ансрийн Бухари

Превозното средство „на практика се разцепи две" и се запали, след като се удари в дърво на кръстовището Six Hills близо до Лестър малко след полунощ на 11 февруари 2022 г., беше казано на съдебните заседатели.

Когато полицията дойде в къщата й, Махек излъга къде е била беше в нощта на катастрофата, твърдейки: „Първо останахме тук и след това отидохме направо в Нотингам.“

Изображение: Мохамед Хашим Иджазудин беше на пътническата седалка в колата на Сакиб Хюсеин

След ареста си тя промени историята си, признавайки, че е била на пътя онази нощ, но каза на полицаите в интервю: „Веднага щом се обърна, сребристата кола я няма.

„Сребърната кола зави, не към моята страна , от другата страна на пътя за дуела… Не видях колата, не видях трясък.“

По време на процеса Махек призна, че многократно е лъгала полицията.

>

Детектив инспектор Марк Париш от полицията в Лестършир каза: „Мисля, че понякога е много трудно за семействата да схванат, да чуят различни разкази. Без истинско признание за вина или чувства към загиналите момчета."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР