Magnum пуска телевизионни реклами в Обединеното кралство, в които жена

...
Magnum пуска телевизионни реклами в Обединеното кралство, в които жена
Коментари Харесай

Фалшивият сладолед Magnum е твърде разстройващ за Unilever

Magnum пуска телевизионни реклами в Обединеното кралство, в които жена открива за собствен смут, че нейният сътрудник е донесъл вкъщи частна версия на шоколадовия сладолед на съчка. „ Той купи подправен Magnum “, съмнително си мисли тя, след което открива, че други неща в дома им са подправени, в това число мустаците му.

Това е занимателно, само че по-скоро на носа, като се има поради, че тъкмо това е било се случва с първокласната марка сладолед на Unilever. Дискаунт супермаркетът Aldi, да вземем за пример, продава „ Gianni’s Milk Chocolate Ice Creams “ в удивително сходни опаковки като Magnum за една трета от цената на размер. Може да не са толкоз положителни, само че са елементарен дефлационен сурогат.

Рекламата на Magnum също е иронична, тъй като даже Unilever не се подчинява на мотото „ придържайте се към оригинала “. Тази седмица компанията за потребителски артикули разгласи, че възнамерява да отслабне, като раздели бизнеса си със сладолед, който включва Magnum, Ben & Jerry’s и Wall’s. Сладоледът изостава от другите си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР