Магията на радиото ме хвана като студент и оттогава съм

...
Магията на радиото ме хвана като студент и оттогава съм
Коментари Харесай

Константин Тилев: Магията на радиото ме хвана като студент и оттогава съм свързан неразривно с него

Магията на радиото ме хвана като студент и от този момент съм обвързван неразривно с него. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България “ на  Радио " Фокус “ Константин Тилев, радиожурналист. 

" Пламъчето се появи, когато бях още студент. Тъй като имах едно неприятно преживяване на ски и получих удар в задната част на главата, започнах да примижавам по по-особен метод и по тази причина ми споделиха, че за телевизия не ставам във Факултета по публицистика и ме пращат в специалността " Радио “. Аз бях леко отчаян, само че по-късно към този момент, когато започнах един стаж в " Хоризонт “ в далечната 1976 година – представяте ли си, магията фактически ме хвана, както се споделя, влезе ми в кръвта. И оттук насетне съм обвързван неразривно с радиото ", показа той по какъв начин е почнала любовта му към радиото.

" Всяка медия, която по принцип е влезнала в живота и в кръвта на хората, продължава да живее. Вярно, че радиото има по-малка публика, в сравнение с преди, когато беше единствената медия, само че мога да кажа, че примерно радио се слуша освен в колата, освен в по-интимни моменти, просто радиото се слуша доста постоянно просто тъй като до теб доближава човешки глас ", счита Тилев.

Той описа и за последната си книга. 

" Омала “ – това е първата българска галактическа опера. Какво значи галактическа опера? Това е род, в който са преплетени ужасно доста ориси, ужасно доста сюжетни линии и в това време доста динамично и доста, доста, доста бих споделил приключенско четиво, което ни придвижва в едно средновековие, единствено че в бъдещето ", разясни Тилев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР