Магията на Коледа е изпълнила с вълшебство домовете ни и

...
Магията на Коледа е изпълнила с вълшебство домовете ни и
Коментари Харесай

Кои зодии ще прекарат незабравими празници?

Магията на Коледа е изпълнила с чудо домовете ни и евентуално се чудиш какво ти е подготвил белобрадият дъртак за празника. Не като подарък под елхата, а като прекарвания, които да споделиш с обичаните хора, като мигове, които ще оставят трайни следи в мозъка и сърцето си. Незабравими ли ще бъдат твоите празници? Провери в зодията си.
Овен
Представителите на тази зодия жадуват за занимания. Коледа ще сбъдне фантазията им за наситени с страсти прекарвания. Очакват ви вълнуващи събития, безкрайни тържества и незабравими празници.
Телец
За Телците празниците са време за фамилията, коледни курабийки и чаша горещо какао, сервирано в леглото по пижама. Тази Коледа ще им сервира тъкмо това жадувано успокоение и време за себе си и за най-близките. Празниците няма да са незабравими, само че ще осъществен желанието им за релакс, домакински уют, топлота и споделеност.
Близнаци Кои коледни ПОДАРЪЦИ биха зарадвали всяка една зодия
Вече навлязохме в празничния месец и е време да се подготвим за Коледа. В това число влиза и избирането на дарове за околните. Ако ве...

Коледа за Близнаци е време за пътешестване – екскурзия до далечна страна, странствуване из най-затънтените кътчета на света или къс уикенд надалеч от вкъщи. Коледните празници за представителите на тази зодия са постоянно незабравими, тъй като изпълват сетивата им с непознати картини, страсти и усеща и им сервират дълго чаканото пътешестване, което ги придвижва в друг свят, въодушевява ги и им разрешава да се завърнат преродени вкъщи.
Рак
Ракът се е подготвил за празниците месеци по-рано. Сигурност и обмисляне са двете основни думи за него. Липсата на нотка на изненада, очакване и превръщането на празниците в проект го лишава от магията на Коледа и не му разрешава тя да бъде незабравима за него.
Лъв
Лъвовете мечтаят за топъл коледен пуловер и уют вкъщи. Празниците за тях са време за релакс у дома, те наподобяват на обичайната съботна заран. Тази рутина не разрешава на Лъвовете да изживеят мига и да се насладят на разнообразни, непринудени и цялостни с изненади празници.
Дева
Представителите на този зодиакален знак са тревожни и живеят по проект, който за нищо на света не нарушават. Вместо да се забавляват от самото начало те се тревожат дали вечерята се е получила и дали всички ще харесат подаръците си. Коледа няма по какъв начин да е незабравимо премеждие за тях, тъй като паниката не им разрешава да се провиснал и да споделят вълшебни мигове със фамилията и другари.
Везни
За Везни празниците са време за щедрост, за протегната ръка към другите. Това ги прави незабравими, прочувствени, разнообразни, изпъстрени с вяра, с религия, с чиста наслада от помощта, която подаряват на другите. И тази Коледа ще бъде вълшебна за Везни и ще им разреши да си подаряват парченца благополучие, правейки другите щастливи.
Скорпион 10 ХИТРИНКИ да спестите пари за Коледа и да сте удовлетворени от покупките
Декември е изпълнен с празници и харчовете през този месец са много солидни. На пазара всяка година излизат все по-нови прелестни подар...

За Скорпионите приказният празник е сантименталният. Тази година те ще осъществен фантазията си за незабравима Коледа, поръсена с рози и романтика, оцветена в буйно алено и споделена с хората, които обичат.
Стрелец
Стрелците ще се радват на незабравими празници. Те се съумеят да се видят със остарели другари и да споделят Коледа с компанията, което е и фантазията им. Срещите с доста позабравени лица и припомнянето на предишното ще създадат празниците вълшебни, усмихнати и оставящи трайна диря в паметта им.
Козирог
За Козирог няма празник и делник, всеки ден, споделен със фамилията, е мотив за празник. Те ще пекат коледни курабийки, както всяка година по това време, само че не ги мислете – това в действителност е тяхното сбъднато предпочитание и въпреки да не е незабравимо по общоприетите критерии, ги прави щастливи.
Водолей
Представителите на тази зодия се вълнуват от смяната, която носи новата година. Те прекарват празниците по обичаен метод и това ги лишава от магията на Коледа и незабравимия празник, само че спокойствието и домашният уют ще ги създадат щастливи и тази година.
Риби
Празниците за Риби ще бъдат безпределно развлечение, време за ваучър и срещи с другари, време за мемоари. Това е моментът, в който те стопират да се движат по течението, и плуват против него, с цел да си провеждат незабравими празници.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР