Магията на Хари Потър се пренася в София. Най-верните почитатели

...
Магията на Хари Потър се пренася в София. Най-верните почитатели
Коментари Харесай

80 лева за среща със звезда от Хари Потър

Магията на Хари Потър се придвижва в София. Най-верните фенове на блокбъстъра за очилатия вълшебник ще имат опция да получат подпис от една от звездите във кино лентата. Стан Яневски , единственият българин, взел участие във вълшебната сага, ще идва в София за среща с феновете си. За мъглите (член на немагьосническата общественост елементарен човек) обаче има лека измама. Три подписа, една фотография с Виктор-Крум и къса сказка ще костват 80 лева

Яневски , който се превъплъти брилянтно в ролята на изследовател за националния тим на България в известния магьоснически спорт куидич, ще се срещне с родните почитатели след 16-годишна пауза. Първата и единствена по рода си среща с артиста в България до момента бе проведена след премиерата на „ Хари Потър и Огненият бокал “ през 2005 година, в която българинът играе.

Сега Стан Яневски идва особено, с цел да разреши на фенклуба да се допре до него, разказите и спомените му, свързани с екранизацията на романа на Дж. К. Роулинг. Неотдавна в изявление Стан признава, че бил дал съвет на по-младото си „ аз “, ако може да върне времето обратно, написа „ България Днес “.

И той е: „ Да се задържа оптимално на гребена на вълната на „ Хари Потър “. Тогава нямах опитността, бях дребен, в нов бизнес. Сигурно изпуснах някои благоприятни условия “.

До дни следва премиерата на най-новата Холивудска продукция с присъединяване на Яневски . Екшънът Last Man Down ще направи своя дебют първо в кината в Съединени американски щати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР