Магистратите са на мнение, че мярката за неотклонение на Владимиров

...
Магистратите са на мнение, че мярката за неотклонение на Владимиров
Коментари Харесай

Пуснаха под парична гаранция свекъра на убитата Евгения, намерена...

Магистратите са на мнение, че мярката за неотклонение на Владимиров следва да бъде парична гаранция в размер на 5000 лева, каквато бе преди задържането му под стража.

 

Съдът отбелязва, че лицето е имало изрядно процесуално държание, не е препятствало по никакъв метод провеждането на делото и е спазвало всички условия към него. Взето е под внимание и тежкото здравословно положение на подсъдимия, както и събитието, че същият има непрекъснат адрес и чисто правосъдно минало.

 

От момента на установяване на по-лека мярка за неотклонение от „ задържане под стража “ на 22.03.2022 година той не е имал държание, водещо до извод за допустимо отклоняване от мярката, респективно укриване, в противен случай, във всички досегашни производства във връзка мярката за неотклонение във връзка с него е било одобрявано безпротиворечиво, че заради съществуването на непрекъснат адрес, уседналост, фамилна ангажираност и чисто правосъдно минало, липсва каквато и да било заплаха да се укрие.

 

Допълнителен мотив в тази тенденция е влошеното му здравословно положение още от 2015 година, считат магистратите. Определението на САС е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране.

 

Припомняме, че Софийският градски съд постанови на 20 октомври пожизнен затвор за Орлин Владимиров и за татко му Пламен Владимиров.

 

Тялото на Евгения беше намерено през 2021 година в куфар във водоем. Според обвиняването закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР