Магистратите наложиха наказание от 3 години лишаване от свобода, отложено

...
Магистратите наложиха наказание от 3 години лишаване от свобода, отложено
Коментари Харесай

3 години затвор за тираджията, нахлул в къща в Лом и убил човек

Магистратите постановиха наказване от 3 години отнемане от независимост, отсрочено за период от четири години от влизане в действие на присъдата за камионджия, нахлул в къща в Лом, умъртвил един мъж и ранил трима. Той се лишава и за 3 години от право на ръководство на МПС.
Окръжният съд в Монтана призна подсъдимият Я.Т.Т. от София за отговорен. На 4 септември 2016 в Лом при ръководство на МПС по ул. „ Софийска” нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и при прекосяване на съответно обозначен с пътни знаци сектор от пътя с неравности, изгубил надзор над управлявания товарен автомобил, напуснал пътното платно, блъснал се в крайпътна къща и по несъобразителност предизвикал гибелта на З.П.З. и междинни телесни повреди на още трима души.
Наказанието отнемане от независимост е несъмнено след намаляването му с една трета, защото делото е протекло по реда на съкратеното правосъдно разследване, след цялостни признания на обстоятелствата от страна на причинителя. Присъдата не е влезнала в действие. Постъпили са въззивни тъжби и следва разглеждане на делото от Апелативен съд София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР