Магистрати от японския град Киото осъдиха днес на смърт чрез

...
Магистрати от японския град Киото осъдиха днес на смърт чрез
Коментари Харесай

Осъдиха на смърт чрез обесване  японската „черна вдовица“, погубила съпруга си и двама любовници

Магистрати от японския град Киото осъдиха през днешния ден на гибел посредством обесване печално известната в страната „черна вдовица“ Чисако Какехи, предадоха международните организации.

Тя бе приета за отговорна без смекчаващи виновността условия в убийството на брачна половинка си и по-късно на двама свои възрастни любовници, а също и за опит за ликвидиране на различен непосредствен прочут, с цел да получи от него завещание. Съдиите подчертаха в решението си, че закононарушенията са осъществени за персонална полза и с необикновен цинизъм.

Japon – Confessions confuses au procès de Chisako Kakehi Surnommée la veuve noire https://t.co/kO2xJFZUvFpic.twitter.com/3cwBipYgYt

— Maden Groupe (@MadenGroupe) July 12, 2017

70-годишната жена не се призна за отговорна. Адвокатите й упорстваха тя да бъде оправдана, като акцентираха, че страда от напредващо старческо малоумие, и към този момент апелираха присъдата.

В присъдата обаче се отбелязва, че килърката е била изцяло вменяема, до момента в който е правила закононарушенията си, и си е давала сметка какво прави.

Какехи се е омъжвала четири пъти. Всичките й съпрузи са умирали при странни условия, откакто са я посочвали за наследница. Правосъдието обаче не съумя да потвърди виновността й в убийствата на първите трима. То съумя да реализира това единствено в тази ситуация с четвъртия, с който тя бе живяла едвам от един месец.

След тези събития дамата, към този момент на много солидна възраст, почнала постоянно да се отбива в бюро за запознанства, където упорствала за срещи със заможни улегнали мъже, най-добре без деца и други близки родственици.

Трима от новите й познати създали нови завети в интерес на Какехи. Двама от тях били убити един следдруг, само че третият оживял и тъкмо това станало причина да бъде изобличена. Следствието твърди, че дамата карала мъжете си да вземат хранителна добавка, само че в действителност им пробутвала ампули със синилна киселина. Разследващите разкрили голям брой следи от тази отрова в персоналните й движимости.

Общата стойност на наследствата, получени от Какехи, доближава съгласно оценки 1 милиард йени (почти 9 милиона долара). При странни условия са умряли общо минимум 10 познати на „черната вдовица“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР