Магистрални бандити се маскират като Пътна помощ. Практиката е освен

...
Магистрални бандити се маскират като Пътна помощ. Практиката е освен
Коментари Харесай

Магистрални бандити дебнат, маскирани като Пътна помощ

Магистрални бандити се маскират като Пътна помощ. Практиката е с изключение на в България, се ползва към този момент и в Сърбия, като апашите дебнат наивни водачи по автомагистралата Белград-Ниш.

Най-често жертви стават водачите на коли в регионите на градовете Смедерево, Пожаревац и Велика Плана.

Друмските разбойници копирали своите български сътрудници, тъй като в България постоянно се случвали сходни произшествия, настояват сръбските медии.

Собствениците на подправената "Пътна помощ " хвърляли съзнателно по пътя дъски с пирони или части от гуми или ауспуси, които предизвиквали повреди на колите. Те следили в профил за аварирали коли и се появявали като спасители, предлагайки превоз до най-близкия сервиз. Там майсторите желаят австрономически суми за ремонта и заплашват автомобилът на потърпевшите да бъде иззет.

Особено рискови са групите, които оперират по автомагистралите и плячкосват до голо чужденците, които не употребяват хотели, а спят на паркингите. Апашите се промъквали скрито до колите и през полуотворените прозорци „ черпели “ пасажерите с упоителен спрей, след което отнасяли всичко скъпо от тях - портмонета, преносими компютри, чанти.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР