Магистрала "Люлин" отново е блокирана от протестиращи"Българи, юнаци" скандират протестиращите

...
Магистрала "Люлин" отново е блокирана от протестиращи"Българи, юнаци" скандират протестиращите
Коментари Харесай

Магистрала "Люлин" отново е блокирана от протестиращи

Магистрала "Люлин" още веднъж е блокирана от протестиращи
"Българи, юнаци" скандират протестиращите на автомагистрала "Люлин" при Перник, предава кореспондент на БГНЕС.

Протестиращите още веднъж затвориха придвижването за поредна вечер. Протестът протича спокойно със засилено полицейско наличие и мощно скандиране.

Протест има още веднъж и във Варна. В морската столица недоволните се събират за седма поредна вечер на площада при катедралния храм.

Протестиращите показват недоволството си против високите цени на горивата, скъпоструващия живот, неподходящ на приходите на българите и несъответстващото ръководство на страната.
 Майките на деца с увреждания са на улицата за 26-а поредна вечер Майките на деца с увреждания са на улицата за 26-а поредна вечер / БГНЕС
В същото време в центъра на София продължава митингът на майките на деца с увреждания. Протестиращите майки от "Системата ни убива" са на улицата за 26-а поредна вечер с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, дръзнал да ги назова "кресливи дами с сякаш заболели деца".
 Днес, 16 ноември, пред Народното събрание се организира митинг за оставката на държавното управление Днес, 16 ноември, пред Народното събрание се организира митинг за оставката на държавното управление / БГНЕС
По-рано денем в центъра на София, пред Народното събрание, имаше митинг с искане за определяне на народовластие в страната. Протестиращите изнесоха голям транспарант с надпис: „ Да спрем демографската злополука и геноцида над българите “.

Недоволните обявиха, че три дни ще продължи митинга им, под надпис: „ Окупация с искане за оставка на държавното управление ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР