Магиите за любов са били широко използвани в миналото –

...
Магиите за любов са били широко използвани в миналото –
Коментари Харесай

Магията за любов е нож с много остриета: Защо не трябва да се изкушавате да я прилагате и с какво можете да я замените

Магиите за обич са били необятно употребявани в предишното – жрици са омайвали рицари, с цел да могат да станат владетелки и да управляват посредством тях, девици са омайвали принцове, с цел да се окичат с корони… преди време магиите за обич са били надали не средностатистическо занятие. Дори и не по този начин необятно публикувани и одобрявани на смешка, през днешния ден те напълно не са забравени и даже стават все по-достъпни.
Достатъчно да напишете в която и да е търсачка „ магия за обич “ и ще излязат десетки резултати към всевъзможни уеб сайтове – серизони, несериозни, конгреси, блогове, където духовни учители, ясновидци, както и всевъзможни дилетанти дават препоръки по какъв начин се прави прословутата магия.
Вариантите са безпределно доста – някои ритуали наподобяват безобидни и включват розови свещи, стихове и парфюми.

Те звучат прекомерно наивно, само че сигурно най-малко не биха навредили на никого. Други ритуали са просто заклинания, които всеки един надали не би могъл да си измисли, които се изричат или на пълнолуние или под бреза. Трети към този момент са по-крайни и включват кръв, крила от прилеп и всевъзможни незвучащи напълно обикновено и неотклонно неща.
Духовните учители са твърдо срещу такива практики обаче. Те са уверени, че на човек може да се влияе посредством разнообразни техники, тъй че той да се увлече по вас, само че единствено и само да се увлече – не и да ви обича. Точно в това се крие най-големият риск от сходна магия (ако тя в действителност може да действа). Провокирайки в един човек предпочитание да бъде с вас, вие в действителност му влияете на вътрешната естетика. От етична позиция е все едно дали ще му втълпите да убие някого или че ви обича, тъй като това е вмешателство в света на един човек.

От друга страна всички втълпени стремежи са като вид отнемане – т.е. този човек ще има потребност от вас, само че тя няма да е здравословна и вдъхновяваща, каквато би трябвало да е любовта, а ще е като потребността от алкохол или цигари – ще желае да се пребори с нея (защото подсъзнателно ще усеща, че не е естествено появила се в него), ще се поддава и ще се усеща зле от това. Затова и множеството вълшебства за обич са отнемане и в действителност вместо да ви донесат индивида, когато харесвате, ви свързват с един зомбиран, захласнат от вас човек, който просто ще ви побърка. Защото той към този момент няма да е индивидът с качествата, които харесвате, те ще са притъпени и зад стена от някакви истерични, само че неискрени усеща.

Тук се крие и още по-голям риск съгласно духовните учители, тъй като човек подсъзнателно се бори с магията и тя лека-полека го изтощава и в последна сметка може да провокира в него съществени болести. „ Болен от обич “ е прелестен израз, който обаче следователно съгласно учителите се реализира безусловно и може да докара даже до гибел. А не забравяйте, че всичко, което сте провокирали, рано или късно ще се върне като бумеранг върху вас.
Затова духовните учители предлагат в никакъв случай да не вършиме каквито и да са заклинания, имащи за цел да повлияят на различен човек без неговото единодушие. Те са уверени, че единственото, което би трябвало да променим е настройката си към нас самите и любовта сама ще се появи в живота ни. Ако въпреки всичко се чувствате несигурни, постоянно може да се опитате да привлечете обич в личния си живот посредством фън шуй ритуали или безобидни заклинания (те най-малко не са неетични и опасни), само че без да товарите различен човек, а като ги отправите просто като молба към вселената. Оставете я да ви изненада.
Инфо: Мила

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР