Магична Коледа очаква зрителите на NOVA на 26-и декември с

...
Магична Коледа очаква зрителите на NOVA на 26-и декември с
Коментари Харесай

Коледно вълшебство и празнични емоции в Деня на Дисни на 26-и декември

Магична Коледа чака феновете на NOVA на 26-и декември с Деня на Дисни. Вълнуващото телевизионно преживяване ще превземе ефира с шест заглавия, три от които премиерни за България. Дебют в празничния ден ще създадат четвъртият филм от паметната поредност „ Играта на играчките: Пътешествието “, фентъзи приключението „ Дъмбо “ и продължението на обичаната приказка на дребни и огромни „ Замръзналото кралство II “. Доброто въодушевление ще добавят хитовите ленти „ Коледни кутрета “, „ Красавицата и Звяра “ и „ Книга за джунглата “.

Начало на Деня на Дисни ще сложи филмът „ Коледни кутрета “ в 10:15 ч. Вълнуващата история споделя за приключенията на четирите сладки кутрета Хоуп, Джингъл, Чарити и Ноубъл. Когато баба Коледа отпътува за Пайнвил, дребните пакостници скрито се промъкват на шейната й и стартират да подаряват радостни пожелания на децата от града, до момента в който нещо не се обърква и коледният дух стартира да изчезва. Коледните кутрета и баба Коледа ще би трябвало да оказват помощ за спасяването на празника по целия свят.

В 12:30 ч. стартира премиерният филм „ Играта на играчките: Пътешествието “ с едно вълнуващо премеждие. Когато Уди, Бъз и останалата част от бандата се причисляват към Бони и плана й, трансформирал се в играчка – Виличко, те се впускат в щуро търсене, изпълнено с непредвидени нови герои и един от дълго време загубен другар. Филмът е невероятен шедьовър, осъществен с внушителна анимация, комизъм и страст.
 Играта на играчките NOVA
Дисни маратонът продължава с премиерата на „ Дъмбо “ в 14:30 ч. В лентата притежателят на цирк Макс Медичи наема някогашната звезда Холт Фариер и децата му да се грижат за новородено слонче, чиито уши го вършат обект на подбив за всички. Когато излиза наяве, че Дъмбо може да лети, западащият цирк прави необикновено завръщане, а безапелационният бизнесмен В.А. Вандевър и изкусният акробат Колет Маркант ще опитат да трансфорат чудатото творение в звезда.
 Дъмбо NOVA
„ Красавицата и Звяра “ в 16:40 ч. ще опише една от най-любимите приказки в игралната акомодация на анимационната класика на Дисни. Зрителите ще могат да изживеят фантастичното премеждие на Бел – интелигентна, красива и самостоятелна млада жена, пленена от Звяра в неговия палат. Въпреки страховете си, тя съумява да се сприятели с жителите на замъка и напълно скоро стартира да осъзнава, че зад ужасната осанка на Звяра в действителност се крие същински принц с положително сърце.
В празничните завършения ще се включи и „ Замръзналото кралство II “ в 20:00 ч., когато Елза ще се запита за какво е родена с вълшебен сили. Какви истини за предишното я чакат, до момента в който се впуска в незнайното до омагьосаните гори и тъмните морета оттатък Арендел? Отговорите я зоват, само че заплашват и кралството й. Заедно с Ана, Кристоф, Олаф и Свен Елза ще се насочи на рисково, само че удивително пътешестване.
 Замръзналото кралство NOVA
Денят на Дисни ще приключи с безконечните истории на Ръдиард Киплинг, въодушевени от класическата анимация „ Книга за Джунглата “ в 22:10 ч. Маугли е отгледан от глутница вълци, само че открива, че към този момент не е добре пристигнал в джунглата. Принуден да изостави единствения дом, който в миналото е познавал, Маугли се впуска в странствуване, с цел да разбере кой е в действителност. Компания в приключението му вършат трансформиралата се в наставница строга пантера Багира и свободолюбивият мечок Балу.

Не пропускайте магичните истории в Деня на Дисни на 26-и декември по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР