Маги от Ергенът е победителката в предаването и това се

...
Маги от Ергенът е победителката в предаването и това се
Коментари Харесай

Лошо й се пише: Магдалена Томова издаде, че е победителка в "Ергенът"!

Маги от " Ергенът " е победителката в предаването и това се знае от дълго време. Тя ще завоюва освен формата, само че и сърцето на Алек Младенов, с който са дружно и до през днешния ден. Истината обаче не биваше да се разкрива, още по-малко от самата нея. Уви, тя не се сдържа. Тщеславието й надви и в този момент я грози тлъста санкция от продуцентите.

Постъпката на Магдалена Томова е адки тъпа, само че е реалност. Преди ден тя разгласява в обществената мрежа една от поканите на Алек, адресирана до нея в предаването, като над фотото написа, че когато нещо е предопределено и се поставя на теб, никой не може да ти го отнеме.

Е, какво е това, с изключение на очеизваден знак, че тя е надделяла всички и им е посочила коя е " кралицата " в сърцето на блондина... Да, евентуално постъпката на Маги е предизвикана от това, че доста от по-младите участнички я наскърбяват на възраст, назовават я " дърти-кърти " и даже " старица ".

" И тази старица ви описа играта, квачки такива, смотани - явно е, че Магито желае да каже тъкмо това с поста си, само че да си беше затраяла и да изчака да му пристигна времето. А в този момент ще го отнесе грубо, тъй като продуцентите ще я скъсат от неустойки по контракта ", безапелационни са предходни участнички в предаването.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Магдалена Томова Ергенът Маги от Ергенът продуценти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР