Маги Халваджиян се готви да прибере обратно Мария Игнатова след

...
Маги Халваджиян се готви да прибере обратно Мария Игнатова след
Коментари Харесай

Мария Игнатова се връща при Халваджиян след краха на Папараци

Маги Халваджиян се готви да прибере назад Мария Игнатова след предстоящото дефинитивно прекъсване на предаването „ Папараци “, разбра HotArena.

Двамата са се срещали тези дни. Най-вероятно визитата е била работна, защото не поддържат неофициални връзки, откогато русокоската се раздели с Димитър Рачков.
 
Срещата на Мария Игнатова с Маги Халваджиян е била в заведението на Кремена Халваджиян, покрай Софийския университет. С тях е бил и настоящият мъж на русокоската – Ивайло Нойзи Цветков.
  Общи креативен проекти
Тримата демонстрираха обща фотография, с което намекнаха, че кроят общи креативен проекти. Какви обаче са те, към момента не е публично обявено. Най-вероятно става въпрос за ново предаване, което Мария ще води. А нищо чудно Нойзи също да е забъркан в него по някакъв метод – или като водещ, или като сценарист.
  Блондинката за следващ път остана без работа, откакто Папараци беше свалено от екран. Кариерата й не върви, откогато се раздели с Димитър Рачков. Маги обаче, най-вероятно под влияние на жена си Кремена, която е близка с Мария, от време на време й намира по някоя службица, едвам захлеби.

Отначало я вкара в онлайн версията на сваленото от Нова тв шоу „ Господари на ефира “, по-късно й удари едно рамо в основаването на лично комедийно шоу, което обаче не се увенча с необикновен триумф.

Накрая я прати в „ Папараци “ при Иван и Андрей, само че русокоската за следващ път бе застигната от неприятен шанс. Още преди месеци продуцентът изясни, че я е „ дал назаем “ на сътрудниците си и, когато задължението й с тях завърши, ще си я прибере назад. Какво обаче ще й даде да работи, към момента е мистерия.

„ Пътят на достойнството “

В заведението, където е била извършена срещата, се снима огромна част от сериала на Би Ти Ви „ Пътят на достойнството “, който е продуциран от Маги. Възможно е Мария да получи дребна роля в него, каквато имаше и в различен сериал на
Халваджиян – „ Полицаите от края на града “.

 

Любопитно съвпадане е, че и тази продукция се сгромоляса с гръм и тропот, тъкмо както „ Господарите “, комедийното шоу на Игнатова и „ Папараци “, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР