Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на

...
Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на
Коментари Харесай

Халваджиян сбъдна голяма мечта на Рачков, посече Мария

Маги Халваджиян сбъдна огромната фантазия на Димитър Рачков. Продуцентът на " Капките " заведе един от най-близките си хора на Малдивите.

Комикът постоянно пуска смешки, че желае да бъде като Маги - да върви през месец до някой другоземен остров. И не щеш ли след редица закачки Халваджиян се взема решение да предложения единия от водещите на " Капките " с него. С продуцента е и брачната половинка му Кремена. През предходната година Рачков и семейство Халваджиян още веднъж почиваха дружно. Компания им вършиха Гала и нейният Стефан. Тв фамилиите тогава избраха Италия, написа " България Днес ".

Сега, откакто Рачков и Мария Игнатова се разделиха публично, комикът е без половинка на Малдивите. С почивката Халваджиян желае да се отблагодари на Рачков за следващия мощен сезон, който изнесе в " Капките ". Бургазлията е главният провинен предаването да е измежду най-гледаните по малкия екран. Марковите лафове на Рачков карат феновете да не стопират тв приемника, единствено и единствено да се посмеят на воля.

Маги е в отлични връзки с артиста. Двамата се майтапят остро постоянно, само че другарството им е пъклен мощно. Те са извънредно близки, макар че пред екрана от време на време показват спор. Рачков и Халваджиян по през целия ден лежат сами на плажа. Докато отпиват от следващия коктейл, те разискват и значими въпроси. Като този дали през есента да стартират да работят в Би Ти Ви. Както е известно, Рачков е едно от имената, които може да смени падналото към този момент от екран " Шоу на Слави Трифонов ". На късата отмора тандемът бистри бъдещето. Рачков и Маги Халваджиян се чудят по какъв начин да съчетаят всичките си задължения. В края на следващия сезон на " Като две капки вода " продуцентът разкри, че през зимата ще има нов сезон на имитаторското шоу.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР