Маги Джиленхол ще е звезда в биографичен филм на режисьора

...
Маги Джиленхол ще е звезда в биографичен филм на режисьора
Коментари Харесай

Снимат биографичен филм за Елвис Пресли

Маги Джиленхол ще е звезда в биографичен филм на режисьора Баз Лурман за Елвис Пресли.

Четиридесет и две годишната актриса ще се превъплъти в облика на майката на Елвис - Гладис. Маги ще партнира на Остин Бътлър, който ще е в облика на изпълнителя на шлагера " Suspicious Minds ", оповестява Контактмюзик, представена от Българска телеграфна агенция.По-рано бе оповестено, че Остин е бил предпочетен пред редица други претенденти за ролята - Хари Стайлс, Ансел Елгорт, Арън Тейлър-Джонсън и Майлс Телър.

Наскоро стана ясно, че 21-годишната австралийска актриса Оливия Деджонг ще извърши ролята на Присила Пресли, която бе омъжена за краля на рокендрола от 1967 година до 1973 година Оливия ще има това наличие на екрана, което трансформира Присила Пресли в икона - съобщи Лурман. - Става въпрос за доста надарена млада актриса, чийто облик ще е като контрапункт на осъществяването на Остин в ролята на Елвис. "

Освен режисьор, Лурман е и сценарист на кино лентата дружно с Крейг Пиърс. Неотдавна Лурман разкри, че бил податлив да повери на релативно незнаен артист ролята на Елвис Пресли, който умря през 1977 година на 42-годишна възраст в имението си Грейсланд. " Търсехме артист, който може да показа освен особените естествени придвижвания и вокални качества на Елвис, само че и уязвимостта му ", разясни режисьорът.
Том Ханкс се готви да извърши ролята на някогашния управител на Елвис Пресли - Том Паркър. Именно Паркър открива гения на артиста при започване на 50-те години на предишния век.

Благодарение на Паркър Елвис Пресли подписва контракт със звукозаписната компания Ар Си Ей. Продуцираният от нея първи сингъл на Елвис " Heartbreak Hotel " му носи международна популярност, откакто излиза през януари 1956 година

Все още неозаглавеният биографичен филм е планувано да се появи по екраните на 1 октомври 2021 година Предвижда се фотосите да стартират по-късно тази година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР