Магазинът на Google ще отвори врати под офисите на компанията

...
Магазинът на Google ще отвори врати под офисите на компанията
Коментари Харесай

Google отваря постоянен магазин за хардуер


Магазинът на Гугъл ще отвори порти под офисите на компанията квартал Челси, Ню Йорк
(снимка: Google)

Почти 20 години след деня, в който Apple отвори първия си магазин за търговия на дребно, Гугъл последва този образец. Компанията разгласи, че отваря първия си физически магазин за продажби на дребно, наименуван Гугъл Store, това лято в Ню Йорк.

Магазинът ще бъде ситуиран под офисите на компанията в квартал Челси, заяви. В този регион работят доста от над 11-те хиляди чиновници на компанията, обитаващи града. Някои от продуктите за продажба ще включват телефони Pixel, артикули на Nest, устройства Fitbit и Pixelbook устройства.

Гугъл ще наеме специалисти, които да оказват помощ на клиентите да се оправят с проблеми, да сменят напукан екран на Pixel или да оказват помощ за инсталирането на приложения. В компанията назова този ход „ значима последваща стъпка в нашето хардуерно пътешестване ”.
още по тематиката
„ Много клиенти към момента желаят да тестват хардуера, преди да го купят – и да научат какво е чувството да се борави с него, по какъв начин звучи, по какъв начин наподобява в ръката им или на бюрото им ”, разясняват от компанията.

По-рано Гугъл съобщи, че продажбите на хардуер към този момент са „ бизнес за милиарди долари ”. Въпреки това компанията към момента не споделя съответни данни.

С течение на времето Гугъл отвори краткотрайни магазини за хардуер в разнообразни градове, в това число Ню Йорк, Чикаго и Лондон. Те позволяваха на хората да виждат по какъв начин работят продуктите, да посещават семинари и да пазарят.

Любопитен факт е, че новият непрекъснат магазин на Гугъл в Ню Йорк ще бъде единствено на няколко пресечки от.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР