Магазин за скутери в Куинс беше разбит за незаконно производство

...
Магазин за скутери в Куинс беше разбит за незаконно производство
Коментари Харесай

Магазин за скутери в Ню Йорк беше разбит, произвеждайки батерии „Франкенщайн“, често обвинявани за пожари — но собственикът твърди, че всичко идва от Китай

Магазин за скутери в Куинс беше разрушен за нелегално произвеждане на мощно запалими „ акумулатори Франкенщайн “, споделиха чиновници на пожарната — само че притежателят настоя, че е получил „ всичко от Китай “.

Разследващите конфискуваха към 60 пакета акумулатори, стотици самостоятелни литиево-йонни кафези, 25 електронни скутера и 25 комбинирани електрически и газови мотопеда от Wilson Scooters във Форест Хилс, заяви FDNY в четвъртък.

Литиево-йонната работна група – която се състои от противопожарните чиновници, Бюрото за попречване на пожари и Отдела за отбрана на потребителите и служащите – инспектира магазина, откакто членове на общността алармираха на полицията и сложиха магазина на нейния радар.

„ Подчертаваме още веднъж и още веднъж, че нерегламентираните, манипулираните и несертифицираните акумулатори са извънредно рискови “, сподели комисарят по пожарната Лаура Кавана на конференция в четвъртък.

„ Те убиват хора, те са убивали хора и ще убиват още хора, в случай че бизнес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР