Магърдич Халваджиян беше гост в студиото на "Здравей, България", за

...
Магърдич Халваджиян беше гост в студиото на "Здравей, България", за
Коментари Харесай

Маги Халваджиян побесня при Виктор Николаев, закани се на Нова

Магърдич Халваджиян беше посетител в студиото на "Здравей, България ", с цел да разкрие детайлности за новия сезон на шоуто "Като две капки вода ".

"Винаги съм считал, че българинът съди преди да знае. Много бързо е подготвен да обиди и да оплюе. Абе дайте късмет на хората. Преди доста време плюха Криско, а в този момент имат доста положително мнение за него след "Капките ". Сега има ужасно доста отрицателни мнения против Златка. Питат какво прави тя в шоуто. Е, ще видите ", съобщи Халваджиян.

"Опитвам се постоянно да върша положителни неща. Никога не ми е било мъчно с "Капките ". Артисти, випове, звезди, както и да ги назоваваме, те имат потребност от положителна страст. Медиите също ни заливат с отрицателна информация. Дори като се скапе времето - преди ни споделяха, че ще е хубаво, тъй като ще вали, а в този момент ни плашат с това ", сподели Халваджиян, след което избухна против нещо друго.

"Забранили са пушенето на всички места в Нова телевизия. Няма да дойда и да увисвам на открито, с цел да изпуша една цигара. Няма да дойда нито един път повече в твоето студио, в случай че няма място за пушене! Аз съм дискриминиран! Няма да ти пуша в носа на теб, Викторе. Искам си място за пушене. Преди имаше балкон за пушачи, а в този момент? Какво става ", разкри за какво е нервозен Халваджиян.

"Финансовият шеф забрани, разбирам те изцяло ", съгласи се Виктор и разкри, че той персонално е спрял цигарите преди 3 години и това бил негов персонален избор, само че схваща в какво състояние са сложени пушачите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР