Мафията пробива в ИТН. Една година по-късно няма съмнение, че

...
Мафията пробива в ИТН. Една година по-късно няма съмнение, че
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не мога да подкрепя коалиция между ПП, ДБ и ГЕРБ, ще напусна промяната

Мафията пробива в Има Такъв Народ. Една година по-късно няма подозрение, че това, което твърдяхме се оказа факт. Сега Има Такъв Народ са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ и са подготвени на всичко, с цел да вземат участие във властта. Това сподели депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев на конференция пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус "

" За страдание 1 година по-късно аз и моите сътрудници сме изправени пред сходна обстановка, в която се образува или е напът да се образува коалиция сред Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ. Аз не мога да поддържа такава коалиция, ще гласоподавам срещу и ще напусна парламентарната група на " Продължаваме промяната ", тъй като това е изменничество към българите, които гласоподаваха доверие на Политическа партия ", сподели още Василев.

" Това е голямо изменничество. Политическа партия са виновни пред стотици хиляди българи те да бъдат единствения контрапункт, единствената бариера пред ГЕРБ за домогване до властта. Оказва се, след един доста дълъг танц от месец и половина пред очите на цяла България, танц, който прерасна в прегръдка и ще прерасне в прегръдка по ползи, че Политическа партия не се интересуват от желанието на своите гласоподаватели, а се интересуват от това непременно да употребяват изпълнителната власт. С 1 милион оправдания ", безапелационен бе Радостин Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР