Мъдрите хора казват, че здравето е по-важно от всичко останало

...
Мъдрите хора казват, че здравето е по-важно от всичко останало
Коментари Харесай

Как си вредим без дори да подозираме

Мъдрите хора споделят, че здравето е по-важно от всичко останало и ние сме изцяло съгласни с това изказване. Понякога обаче колкото и да се стремим да поддържаме здравословен метод на живот си вредим, и то без даже да си даваме сметка за това.

 Как да ядем повече зеленчуци
Как да ядем повече зеленчуци

Хитър трик за дребни и огромни

Зеленчуци на кг

 Снимка 354125

Да, сещаме се за детската песничка и какъв брой е значимо да ядем зеленчуци, с цел да порастем огромни. Всичко обаче би трябвало да се прави с мярка. Според Bright Side, в случай че ядем прекомерно огромно количество плодове и зеленчуци за дълъг интервал от време, можем съществено да навредим на тялото си.

 Снимка 341947

Трябва да одобряваме единствено пресни зеленчуци и да заобикаляме замразените, тъй като това също оказва въздействие.

Алармата

 Снимка 324412

Алармата е неизменима част от всекидневието ни, тъй като в случай че не е тя надали ще отидем изобщо на работа. Много хора обаче вършат грешката да настройват алармата си с доста мощен тон. Да, събуждането е обезпечено, само че следствията не са по никакъв начин приятни.

 Снимка 322701

Когато сме заспали тялото ни е извънредно уязвимо, а мощният неочакван и звук покачва равнищата на кортизол, което значи единствено едно - стрес. Лошото идва, в случай че ни се случва непрестанно в продължение на седмици или месеци. Тогава този стрес може да се трансформира в продължителен.

Тамян

 Снимка 361021

Споменахме напрежението, а тамянът е негов натурален зложелател. Много хора палят тамян, когато са уплашени и желаят да се успокоят. В това няма нищо неприятно, само че също би трябвало да има мярка.

 Храни, които горят мазнини
Храни, които горят мазнини

Ядем и слабеем

Изследване Южнокитайския софтуерен университет открива, че в случай че правим тази процедура всеки ден в продължението на няколко часа това може да докара до рак на белите дробове, мозъчни тумори и левкемия.

Това се дължи на химикалите, които се съдържат в него. Те могат да трансформират генетичната материя.

Енергийни питиета

 Снимка 297029



Тях не ги одобряваме, с цел да се оправим със напрежението, а с цел да ни ободрят и дадат сили да осъществим дилемите си. А да, или просто да избутаме деня без да заспим. Не би трябвало да прекаляваме обаче с дневния им банкет, както и да ни става табиет да прибягваме до енергийни питиета.

 Как да се заредим с сила след безсънна нощ
Как да се заредим с сила след безсънна нощ

И да създадем деня малко по-безпроблемен

Редовната приложимост на енергийни питиета покачва кръвното налягане и прави сърцетуптенето несигурно и изменчиво.

Мазнини

 Снимка 345734

 Как да
Как да " подобрим " холестерола си

Кои храни и привички би трябвало да заобикаляме

Има доста диети, които целят изключването на мазнините от менюто ни, за намаляване. Но и тук нещата би трябвало да бъдат умерено съчетани. Мазнините играят значима роля в усвояването на витамините от организма, тъй че не трябва да ги изключваме изцяло от менюто си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР