МАДРИД (АП) — С Реал Мадрид, който се радва на

...
МАДРИД (АП) — С Реал Мадрид, който се радва на
Коментари Харесай

Мадрид и Атлетико дават старт на Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия. Съперниците се срещат три пъти за един месец

МАДРИД (АП) — С Реал Мадрид, който се радва на добра инерция и Атлетико Мадрид с дребен спад, градските противници се срещат на полуфинала за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия на Сряда в първия от трите мача сред клубовете за по-малко от месец.

След Суперкупата Мадрид и Атлетико ще се сблъскат още веднъж на 18 януари в осминафиналите на Купата на Краля и по-късно на 4 февруари на стадион Сантяго Бернабеу във втория си мач от испанската лига за сезона.

Мадрид завоюва последните си пет мача във всички надпревари и се радва на непобедена серия от 19 поредни мача. Единствената загуба на тима този сезон пристигна против Атлетико в испанското състезание, 3-1 на стадион " Метрополитано ", където идната седмица ще се организира мачът с една елиминация за Копа.

Тук Атлетико завоюва 20 следващи победи във всички надпревари, с цел да изравни клубен връх в серия, приключила с тъждество 3-3 против Хетафе в испанската лига през декември.

Отборът на Диего Симеоне продъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР