Мъдреците казват, че човек става такъв, каквито са и мислите

...
Мъдреците казват, че човек става такъв, каквито са и мислите
Коментари Харесай

15 въпроса, които трябва да си зададеш и да елиминираш негативните мисли

Мъдреците споделят, че човек става подобен, каквито са и мислите му. Няма човек, който да не е бил обземан от отрицателните мисли от време на време, само че има такива, които безусловно живеят с тях. Тези неприятни мисли са директно подвластни от отговорите, които си даваме на някои значими за нас въпроси.
Ето 15 въпроса, които бързо ще прогонят отрицателните ви мисли.
 Пет неща, от които да се откажете през април, с цел да бъдете по-щастливи Пет неща, от които да се откажете през април, с цел да бъдете по-щастливи
Не е нужно да получавате нещо, с цел да бъдете по-щастливи. Достатъчно е да изчистите живота си от някои неща, с цел да дишате надълбоко. Експе...
1. За какво в живота си можете да сте признателни? – Мислете позитивно, макар несгодите на живота.
2. Съществува ли проблем, за който сте щастливи, че нямате. – Бъдете признателни за всички позитивни моменти, които имате и за всички неприятности, които нямате.
3. От какво не можете да се откажете, а би трябвало? – Мислете какъв брой хубави последици ще има вашето решение.
4. На кого би трябвало да простите? – Прошката ще ви отърве от негативните мисли и страсти. Ще видите какъв брой ще ви олекне.
5. Какво е нужно да сторите в този момент? – Добре е да вършиме нещата, които са верни, а не лесни.
 Невероятно! Това е най-силната молитва за шанс! Невероятно! Това е най-силната молитва за шанс!
Сигурни сме, че всеки от вас се е молил тайничко да има шанс и желанията му да се осъществен. Понякога съществуват неща, за които мощно...
6. Какво бихте създали за някого в този момент? – Доброто постоянно се връща.
7. Получавали ли сте похвали скоро и какви? – Едва ли сте не запомнили хубавите неща, които са ви казвали.
8. В коя област сте най-хубави? – Направете си комплимент, в случай че скоро не са ви правили. Гордейте се със качествата си.
9. Кое ви  прави щастливи, когато го вършиме? Когато разберете кой е вашият най-силен претекст за деяние, ще сте още по-уверени в себе си.
10. Кое в живота ви вълнува най-вече? – Така ще знаете по какъв начин да си набавяте така нужните позитивни страсти.
 Как да ми се отвори шансът? Не е за поверие, само че работи! Как да ми се отвори шансът? Не е за поверие, само че работи!
Много от мистичните церемонии, които мощно са били почитани от нашите предшественици, са също толкоз известни и през днешния ден. Мнозина разчитат на сил...
11. За какво би трябвало да спрете да се оправдавате? – Това ще ви разтовари от отрицателния товар и ще ви стимулира да вървите самоуверено напред.
12. Какво ще можете и знаете по-добре другия път? – Нека страховете от предишното не въздействат на дейностите ви в бъдеще.
13. Как планирате да вървите напред оттук насетне? – Нека неуспехите не ви стопират, а ви вършат по-силни и по-мъдри.
14. Кое в този миг е скъпо за вас? – Усмихнете се, мислейки си за хубавите неща в живота. Всяко скъпо нещо към вас ви изпълва с позитивни страсти.
15. Сега кой минимум има потребност от вашето внимание? – Махнете отрицателните хора към вас, изберете си само такива, които ви карат да мечтаете и да се усмихвате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР