Мадона отложи първото от турнето си Мадам Х“ шоу в

...
Мадона отложи първото от турнето си Мадам Х“ шоу в
Коментари Харесай

Мадона отложи концерта си в Лондон заради контузия

Мадона отсрочи първото от турнето си „ Мадам Х “ шоу в Лондон поради остаряла травма. Певицата ще послуша персоналния си доктор, който я е посъветвал да си почива.

61-годишната певица е принудена да отсрочи първият от общо 15 концерта в Лондон. Шоуто трябваше да се състои в понеделник.

В известие до почитателите си Мадона изяснява: " Както всички знаете, имам остарели травми, които започнаха да се обаждат при започване на турнето. Винаги би трябвало да чувам тялото си и да слагам здравето си преди всичко. Последното нещо, което желая да направя, е да отчайвам почитателите си. Както постоянно всеки, който има закупен билет, ще получи парите си назад ".

На уеб страницата на " Ticketmaster " има известие, потвърждаващо, че концертът на 27 януари е анулиран.

Въпреки известието до почитателите ѝ, Мадона написа и в профила си в Instagram: „ Моля, елементарни ми този непредвиден поврат на събитията. Шоуто ми носи толкоз доста наслада, по тази причина анулацията му е наказване за мен. Изпитвам ужасна болежка в резултат на травмата и лекарите ме посъветваха да почивам. Само по този начин ще се върна по-силна на сцената, с цел да продължим дружно пътуването на Мадам Х с всички вас ".

 

БГНЕС

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР