Мадона направи страстно и дълго изявление, насочено към критиците, които

...
Мадона направи страстно и дълго изявление, насочено към критиците, които
Коментари Харесай

Мадона: Нарочно изкривиха лицето ми на церемонията „Грами

Мадона направи буйно и дълго изказване, ориентирано към критиците, които се подиграха с появяването ѝ на премиите " Грами ".

 

64-годишната емблематична певица отдаде респект на Сам Смит и Ким Петрас за това, че са влезнали в историята на музикалните награди в понеделник вечер, и изясни какъв брой е разочарована, че фокусът е бил върху лицето ѝ, а не върху думите, които е споделила.

Мадона описа на почитателите си в Инстаграм по какъв начин е " попаднала във фокуса на ейджизма и мизогинията, които пронизват света, в който живеем " , като показа предизвикателното си изказване във вторник вечерта - напомняйки на критиците, че " в никакъв случай не се е извинявала за нито един от креативните избори, които съм направила, нито за метода, по който наподобявам или се обличам и няма да стартира в този момент ".

 

 Добави изложение

 

Майката на шест деца изглеждаше гладка и пухкава, до момента в който представяше музикалните награди, на които някои почитатели я дефинираха като " неузнаваема ". Устните ѝ изглеждаха плътни, а кожата ѝ беше гладка и без бръчки.

Кралицата на попа стартира дългото си изказване, като написа: " За мен беше чест да показва Ким Петрас и Сам Смит на премиите " Грами ". Исках да връча последната премия, която беше за албум на годината, само че взех решение, че е по-важно да показва първата транссексуална жена, спечелила " Грами " - исторически миг!! ”

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР