Мадона е отменила през февруари концерт в Париж, тъй като

...
Мадона е отменила през февруари концерт в Париж, тъй като
Коментари Харесай

Мадона е изкарала коронавирус

Мадона е отменила през февруари концерт в Париж, защото се била заразила с ковид. Това заяви камата „ Кралица на попа ". Тя обаче посочи, че сега не е болна.

Мадона била тествана позитивно за антитела, което може да значи, че е имала COVID-19. " В момента не съм болна ", сподели тя на своите 15 милиона почитатели в Instagram. " Когато се тествате позитивно за антитела, това значи, че сте имали вируса, което очевидно е било по този начин, защото бях болна в края на турнето си в Париж преди седем седмици, дружно с доста други актьори в моето шоу ", сподели тя.

61-годишната звезда се появи единствено една вечер на сцената на " Гранд Рекс " на 22 февруари, преди да анулира идващото шоу, като изясни това с " продължаващи травми ". По-късно тя анулира още два концерта в Париж - последните в международното й турне " Мадам X " - откакто френските управляващи не разрешиха огромни събирания в опит да лимитират разпространяването на вируса при започване на март.
„ По това време всички мислехме, че имаме неприятен грип ", написа Мадона. " Слава Богу, че всички сме здрави в този момент ", добави тя.

Учените са скептични във връзка с точността на доста проби за антитела, които настояват, че демонстрират, че човек е имал вирус. Някои предизвестяват, че даже тези проби, които дават отговор на стандартите, могат да дадат неакуратен резултат.

Певицата разкри, че към този момент е била инфектирана, откакто показа публикация за дарението си от 1 млн. евро за проучвания, с цел да се откри ваксина против ковид.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР