Мадона е откарана по спешност в болница в Ню Йорк

...
Мадона е откарана по спешност в болница в Ню Йорк
Коментари Харесай

Защо Мадона е в болница

Мадона е откарана по неотложност в болница в Ню Йорк преди броени дни, научаваме от Page Six. Стана ясно,ч е 64-годишната певица на " Material Girl " е била интубирана най-малко една нощ, преди да бъде отстранена тръбата и сега се възвръща. От изданието пишат, че щерка й Лурдес Леон е била до нея през цялото тестване.
 Трогателните мемоари Мадона за майка ѝ
Когато Мадона покаже сензитивната си страна

Изпълнителката се връща към предишното

Дългогодишният управител на Мадона, Гай Осери, показа в Instagram през вчерашния ден, 28 юни, че клиентката му е " развила сериозна бактериална зараза, която е довела до няколкодневен престой в интензивното поделение. "

Според различен източник кралицата на попа към този момент е " излязла от интензивното поделение ". Осери изясни в обявата си: " Тя към момента е под медицински грижи. Очаква се цялостно възобновяване. "

Изпълнителката на " Express Yourself " напълно неотдавна отпразнува завършването на главното учебно заведение на 10-годишните си близначки Естере и Стела. По-рано тази година Мадона разгласи, че ще стартира турнето си Celebration в чест на 40-ата годишнина от нейната музикална кариера.

Очакваше се световната обиколка с 84 дати да стартира на 15 юли в Rogers Arena във Ванкувър, само че постът на Осери в Instagram разкрива, че е отсрочена в светлината на опасенията за здравето. " Ще споделим повече детайлности с вас незабавно щом ги получим, в това число нова начална дата за турнето и за пренасрочените концерти ", прибавя той.
 30 години по-късно - Мадона още веднъж предизвика със скандалната си книга
30 години по-късно - Мадона още веднъж предизвика със скандалната си книга " Sex "

Но в името на добра идея

Турнето на Мадона трябваше да премине през Европа на 14 октомври, преди да се върне в Северна Америка на 13 декември и да продължи до 30 януари 2024 година Носителката на Грами даде обещание да извърши най-големите си шлагери от едноименния си дебют от 1983 година чак до последния си албум от 2019 година Madame X.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР