Мадона е истински експериментатор в модата. Неведнъж е показвала ексцентричност

...
Мадона е истински експериментатор в модата. Неведнъж е показвала ексцентричност
Коментари Харесай

Какъв подарък си направи Мадона за рождения си ден?

Мадона е същински експериментатор в модата. Неведнъж е показвала екстравагантност и смелост в метода, по който се облича и аксесоарите, които сортира. Дни преди рождения си ден тя сподели подаръка, с който сама се е почерпила за празника - своето украшение за зъби.

Кралицата на попа сподели новата си облага по време на шоуто " The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ", като шеговито помоли водещия да я предизвести, в случай че стартира да фъфли. Той от своя страна отвърна, че " зъболекарските ѝ аксесоари " наподобяват ужасно.

Освен че са специфичен подарък за рождения ѝ ден, Мадона разкри, че персонално тя ги е проектирала.

" Хората имат проблем с моето украшение за уста, не знам за какво ", сподели тя и добави, че го носи от десетилетия. " Просто ми харесва по какъв начин наподобява, тъй като имам в действителност грозни зъби ", цитират я от Page Six.

Сред най-впечатляващите аксесоари на изпълнителката на " Like a Virgin " е комплектът, който тя си слага през 2013 година, направен от същинско злато и декориран с 24 диаманта. Тя има и модел с дребен кръст с шипове, подложен сред двата ѝ предни зъба. Него тя носи на Met Gala през 2017 година

Въпреки че Мадона обожава този аксесоар, доста хора в обществените мрежи не го утвърждават.

" О, боже мой. Гледам Мадона в шоуто на Джими Фалън и тя въобще не може да приказва. Шините ѝ безусловно пречат на способността ѝ да приказва. Това е полуда ", написа консуматор в Twitter, а различен прибавя: " Иска ми се Мадона в никакъв случай да не беше научила за това украшение ".

Но не всеки застава против решението ѝ да си сложи метал върху зъбите. " #Madonna`s GRILL се трансформира в знак на това да не ти пука. Да водиш борба против авансово основани упования. И по тази причина го обичам! ", написа в нейна поддръжка почитател през 2017 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР