МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканският лидер на Асамблеята на Уисконсин,

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканският лидер на Асамблеята на Уисконсин,
Коментари Харесай

Лидерът на Уисконсин се завърта, казва, че импийчмънтът на съдия от Върховния съд на щата заради преразпределението е малко вероятен

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканският водач на Асамблеята на Уисконсин, която заплаши допустимо импийчмънт на нов демократичен арбитър от Върховния съд на щата поради нейните възгледи по отношение на преразпределението в този момент споделя, че подобен ход е „ супер малко евентуален “.

Първоначално ръководителят на събранието Робин Вос заплаши да в профил арбитър Джанет Протасевич, в случай че тя не се отдръпна от предизвикването за преразпределение, което е подкрепено от демократите, които желаят да хвърлят направени от републиканците изборни карти. След като Протасевич отхвърли да се отдръпна от делото, Вос повдигна опцията за импийчмънт въз основа на метода, по който ръководи.

Асамблейските региони на Уисконсин се подреждат измежду най-измамните в народен мащаб, като републиканците рутинно печелят доста повече места, в сравнение с би се очаквало въз основа на техния междинен дял от гласовете, съгласно разбор на Асошиейтед прес.

Когато го попитаха в изявление в сряда дали ще предприеме импийчмънт на Протас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР