МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Поддръжниците на бившия президент Доналд Тръмп,

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Поддръжниците на бившия президент Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Прегледът на изборите в Уисконсин показва, че отзоваването, насочено към лидера на Републиканската партия, не достига необходимите подписи

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Поддръжниците на някогашния президент Доналд Тръмп, които проведоха изпитание за отзоваване на най-избрания републиканец в Уисконсин, не събраха задоволително подписи, с цел да задействат изборите за отзоваване, въз основа на първичен обзор от държавната изборна комисия, оповестен във вторник.

Въпреки това остават въпроси по отношение на това дали спомагателните подписи могат да бъдат преброени. Има въпроси за това кои регионални граници би трябвало да бъдат въведени за отдръпването, ориентирано към ръководителя на събранието Робин Вос заради новоначертаните карти, признати от законодателния орган предишния месец.

От шестчленната изборна комисия, поравно разграничена сред демократи и републиканци, зависи дали има задоволително подписи за задействане на изборите за отзоваване. Комисията свика изключително съвещание във вторник и неотложно мина на закрито съвещание, с цел да разиска въпроса.

Circulators трябваше да съберат 6850 годни подписа, с цел да принудят отзова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР