МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Главният прокурор на Уисконсин обеща в

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Главният прокурор на Уисконсин обеща в
Коментари Харесай

Главният прокурор на Демократическата партия на Уисконсин обещава да защитава потенциалната победа на Тръмп през 2024 г. в съда

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Главният прокурор на Уисконсин даде обещание в понеделник да пази евентуалната победа на Доналд Тръмп в суинг щата следващата година, като сподели той е убеден, че изборните системи на щата работят.

Тръмп, републиканец, отхвърли да признае, че демократът Джо Байдън е спечелил Уисконсин през 2020 година Множество правосъдни оспорвания и отчасти наново броене в последна сметка потвърдиха успеха на Байдън. Главният прокурор Джош Каул отбрани резултатите в съда.

Каул сподели пред Асошиейтед прес в понеделник, че правните провокации за изборите през 2020 година демонстрират, че изборните системи на Уисконсин отразяват тъкмо волята на гласоподавателите.

< Запитан дали би защитил резултатите от 2024 година, даже в случай че те демонстрират, че Тръмп е спечелил щата, Каул сподели: „ Ние ще защитим резултатите, без значение кой ще завоюва изборите. Най-важното е, че волята на гласоподавателите надвива. ”

Вижте мненията...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР