МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Адвокатите от най-голямата бизнес лобистка група

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Адвокатите от най-голямата бизнес лобистка група
Коментари Харесай

Дело изисква от Върховния съд на Уисконсин да отмени 400-годишното вето на губернатора

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) —

Адвокатите от най-голямата бизнес лобистка група в Уисконсин желаеха от Върховния съд на щата в понеделник да стачкува намали потреблението на отчасти несъгласие от губернатора на Демократическата партия Тони Евърс, с цел да заключи нарастване на финансирането на учебните заведения за идващите 400 години.

Центърът за правосъдни разногласия в региона на производителите и търговията в Уисконсин подаде петицията от името на двама данъкоплатци. Контролираният от либерали Върховен съд ще реши дали да прегледа делото, преди да премине през по-долните съдилища, където нормално стартират делата.

Спорът е частичното несъгласие, което Евърс наложи на страната бюджет през юли, който усили приходите, които държавните учебни заведения K-12 могат да съберат на възпитаник с $325 на година до 2425 година Евърс възприе формулировката, която в началото приложи нарастването от $325 за образователните години 2023-24 и 2024-25 и вместо това наложи несъгласие на „ 20 ” и тирето, с цел да направи крайната дата 2425...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР