Мадисън Мисина знае още от дете каква иска да стане,

...
Мадисън Мисина знае още от дете каква иска да стане,
Коментари Харесай

Трикратна носителка на "Порнозвезда на годината" разказа за най-лошия секс в живота си

Мадисън Мисина знае още от дете каква желае да стане, когато порасне, и трансформира фантазията си в действителност, започвайки да работи в секс промишлеността. Сега 35-годишната жена към този момент се счита за пенсионер: в продължение на 18 години тя работи, от масажни зали и обществени домове до порно филми и еротични списания, оповестява New York Post.
Медисън бе наградена три пъти поред с купата " Порно звезда на годината ". От 2012 година тя взе участие допълнително от 200 кино лентата за възрастни и едвам през последната година - в 55. Но русокоската, която също работи като конвой и пътува по света, твърди, че няма нищо полово в порното.  Фото © Instagram/madisonmissina

" Няма безусловно нищо, което да прави секса в действителност добър. Преди да стартираме да снимаме, обсъждаме доста неща, тъй че сексът да върви добре на камерата. В резултат на това той става замърсен и много мъчителен. Най-лошият секс в живота ми е в порното ", споделя тя.
 Фото © Instagram/madisonmissina

Порно звездата също сподели, че нейните сътрудници постоянно стават прекомерно груби по време на фотосите, изключително в случай че са новобранци.

" Обикновено вършиме секс в комфортна позиция за вас, само че тук би трябвало да издържим камерата. Ето за какво най-често изпитвам болежка. Нещата стигат до такава степен, че по време на акта може да има даже скъсване на кисти по яйчниците ", прибавя Мадисън.

 Фото © Instagram/madisonmissina

Според нея шефовете рядко прекъсват сцените във филми. Изключение прави, в случай че артистът е изгубил ерекция.

" Смешно е, че мъжете, с които имах връзка, постоянно ми споделяха, че се надяват да са по-добри от моите сътрудници във филмите. Но актьорите от порното взимат виагра... ", прецизира Мадисън.

Превод и редакция: БЛИЦ

 Фото © Instagram/madisonmissina
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР