Мадам В, с каквото прозвище сред политиците е известна Валери

...
Мадам В, с каквото прозвище сред политиците е известна Валери
Коментари Харесай

Мадам В веднага се извъртя към Бойко


Мадам В, с каквото название измежду политиците е известна Валери Велева, за прощален път врътна палачинката. Месеци наред на уеб страницата й се мъдреше от заран до вечер отпред Елена Йончева с фалшификациите и доносите й против властта.

Даваше й поле за откровени неистини като това, че Борисов щял да вади България от Европейски Съюз и че има къща в Барселона.

Велева гневно бранеше обвинената за пране на пари депутатка, а през вчерашния ден откакто видяла, че Българска социалистическа партия губят изборите и никой не ще някогашна премиерска държанка с мрачно минало с офшорки с КТБ да го съставлява в Европа, внезапно се извъртя.

„ Смятам, че госпожа Йончева би трябвало да се откаже от мястото си европарламента. Тя би трябвало да поеме отговорност за тази изборна загуба. Тя се оказа неопитен политик, нейна е една голяма част от загубата на тези избори. Тя не е и проверяващ публицист - нито едно нейно следствие не приключи до дъно. Може би самата тя се е надценила - би трябвало да си знаеш рамките, значи самата ти си се надценила “, декларирала Мадам В незабавно след погрома на Българска социалистическа партия.

Ко рече?

Нали сякаш беше българската Кьовеши, българската Жана Д'Арк, будната съвест на опозицията...

Ето още:

„ Азбучна истина е, че 3-4 дни преди избори не се вадят компромати, отрицателни акции - за зайчарник, за къщата в Барселона. Елена Йончева повтори грешката на Петър Стоянов, когато той извади компромат и загуби изборите (срещу Първанов) “, съпостави Валерия Велева.

Така. Мадам В признава при следващото си изопачаване, че бараката в двора на Борисов е не просто летен заслон, ами и зайчарник. Защо допреди дни пускаше лъжите на Йончева за противозаконни постройки в дома му?

И въобще - по кое време и Велева, и червен Кольо, и Асланов, и Кънчовците ще бъдат изритани от общественото пространство, с цел да не морят публичната съвест с отровните си операции?

/pik.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР