Мадалина Ганеа се подложи на разкрасителна процедура, за да изглади

...
Мадалина Ганеа се подложи на разкрасителна процедура, за да изглади
Коментари Харесай

Какво й стори Гришо: Мадалина Ганеа вампиряса!

Мадалина Ганеа се подложи на разкрасителна процедура, с цел да изглади бръчки

Румънката, която е и актриса стана, известна у нас като към този момент бившето гадже на Григор Димитров. Ракета номер едно и изкусителката бяха дружно седем месеца, само че се разделиха изненадващо.

Много клюки витаят към тяхната раздяла, като едни от тях е за пари, а съгласно други Мадалина не съумяла да издържи на изневерите на нейния обичан.

Въпреки че няма 40 обаче сексапилната кокона реши да се погрижи за фейса си. Тя призна пред почитателите си, че театралното осветяване, забързания темп на живот, напрежението, както и грима, и недоспиването са си споделили „ тежката дума “.

Тя видяла, че не е по този начин свежа, а повехнала, изтощена и даже някак състарена. Затова се подложила на тази процедура, известна като „ вампирски лифтинг “. Тя направила операцията в Ню Йорк.

При нея се взима кръв от някоя част на тялото на пациента. След това се отделят с центрофуга тромбоцитите, които са богати на плазма. Именно тя се инжектира дружно с филтър с хиулоронова киселина и резултата е да се запази младостта и свежестта на лицето.

Мадалина обаче се опасява от слагане на ботокс, както и операции, които се извършават по действен път. Вероятно с придвижване на възрастта и това може да се случи, само че в този момент се подлага на по-щадящи процедури.

Източник: България през днешния ден

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР