Мачовете в България за 2018 година приключиха в средата на

...
Мачовете в България за 2018 година приключиха в средата на
Коментари Харесай

Къде избягаха с гаджетата българските футболни звезди

Мачовете в България за 2018 година завършиха в средата на декември. Родните футболисти не чакаха дълго и побързаха да заловен самолетите към разнообразни кътчета по света. Ето и някои от най-екзтотичните дестинации, които избраха играчите и половинките им, написа България Днес.

Михаил Александров - Малдивите



Бившият национал Михаил Александров, половинката му Деница и дъщеричката им Миа обичат екзотичните пътешествия. След като предходната година почиваха на Бахамите и в Куба по Коледа, в този момент те са на Малдивите.Тримата са отседнали в първокласния комплекс Anantara Dhigu Maldives Resort. Той обезпечава престой с хармонично комбиниране на романтика, завършения и фамилна атмосфера. Тримата се забавляват на зашеметяващите бели пясъчни плажове. Малката Миа съумя да се порадва на делфините.

Валери Божинов - Мавриций



Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов и обичаната му Биляна Дол избраха остров Мавриций за ваканцията си по време на зимната пауза в родното състезание.Двойката отседна в 5-звезден хотел на брега на Индийския океан. Те съчетаха почивката с една прелестно обвързване. Бяха посетители на сватбата на близка другарка на Дол - Ана. Биляна даже кумува на младоженците. Сватбата бе още в първия ден след идването им на острова. След това се отдадоха на отмора край басейна и по плажовете.

Николай Кръстев - Боракай



Третият вратар на Левски Николай Кръстев избра райският остров Боракай за своята отмора.Това е дребен остров с коралов генезис. Невероятното парченце земя е дълго единствено 7 км. Остров Боракай е прочут с плажовете си с бял пясък, кристално чистите води, изобилна тропическа растителност и невероятни залези. Престоя си на това сантиментално място Кръстев показа със своята другарка. Двамата отседнаха в първокласния комплекс Shangri-La's Boracay Resort and Spa.

Божидар Чорбаджийски - Дубай



Защитникът на ЦСКА-София избра обичания на родните футболисти Дубай за своята почивка. Националът почива дружно с половинката си - моделът Анастасия.Първото, което двамата направиха след идването си в емирството, бе да си подарят сафари в пустинята. След това Анастасия театралничи и пред една от най-известните джамии в света. По-късно влюбените се отдадоха на почивката по дубайските плажове.В Дубай за празниците бе и нападателят на Славия Илиян Мицански.

Станислав Костов - Флоренция



Голмайсторът на Левски Станислав Костов също заложи на сантиментална отмора, само че в Европа. Заедно с очарователната му другарка Александра си подариха няколко дни в Италия. И по-точно в един от най-красивите градове на Апенините и в цяла Европа - Флоренция.Двойката обиколи всички забележителности на мечтаната от милиони туристи дестинация - катедралата Санта Мария дел Фиоре, Галерия Уфици, Пиаца каузи Синьория, Фонтанът на Нептун и т.н.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР