Мачовете на Ник Кирьос са се превърнали в истинско събитие

...
Мачовете на Ник Кирьос са се превърнали в истинско събитие
Коментари Харесай

Безупречен: Кирьос се завърна с разгромен успех над талантлив младок в ИУ!

Мачовете на Ник Кирьос са се трансформирали в същинско събитие през последните години, тъй като австралиецът играе едвам по няколко шампионата годишно и постоянно е подготвен да предложи първокласно шоу на феновете. Световният номер 132 се включи в конкуренцията в Индиън Уелс посредством " уайлд кард ", с цел да се завърне на корта за пръв път от Откритото състезание на Австралия, където стана първенец в шампионата по двойки в тандем с Танаси Кокинакис. Екстравагантният играч сподели, че се намира в извънредно добра форма, като не загуби нито един път подаването си по време на своя дуел против надарения Себастиан Баез и по този метод откри място във втория кръг, а там го чака среща с 32-рия подложен Федерико Делбонис.

Кирьос можеше да открие с незабавен пробив конфликта, само че аржентинецът сподели своята прословута непоклатимост от главната линия и предотврати сходен сюжет. Фаворитът обаче продължи да упорства при изявите си от ретур, до момента в който Баез показваше прекомерно пасивна конфигурация и постоянно просто се превръщаше в фен на самобитните снаряди от ракетата на съперника си, който реализира брейк за 3:2 и след това не изпусна самодейността, осигурявайки си подобаващ задатък в сетовете.

Сервисът на някогашния номер 12 продължаваше да бъде познатото оръжие, което му носеше купища директни точки и също така канберецът можеше да се похвали с невероятните 90 % вкарано първо подаване. Така 21-годишният състезател на процедура оставаше без никакви шансове да отнеме началния удар на Ник, а самият Кирьос можеше да работи с голямо успокоение на посрещане, показвайки цялостния си капацитет от трикови удари и в последна сметка австралиецът не загуби нито гейм повече до края на срещата, която беше извоювана с лекост от него.

Too strong tonight ♨️

In just his 3rd match of the year, powers past Baez 6-4 6-0 on a windy night in the desert!
— Tennis TV (@TennisTV)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР