Мачове от Националната баскетболна асоциация се играят извън територията на

...
Мачове от Националната баскетболна асоциация се играят извън територията на
Коментари Харесай

НБА истерия в Лондон

Мачове от Националната баскетболна асоциация се играят отвън територията на Северна Америка още от 1990 година Целта е ясна – набиране на известност и на останалите континенти. Досега домакини са били Япония, Китай, Тайван, Мексико и Англия.

В четвъртък вечер в Лондон следва осмата среща от постоянния сезон. Честта да зарадват европейската аудитория се пада на „ Бостън Селтикс” и „ Филаделфия Сиксърс”. Двата тима от Източната конференция се намират в добра форма.

„ Бостън” заема лидерската позиция в дивизията с 33 победи и 10 загуби, а „ Филаделфия” е в средата на класирането с 19 победи и 19 загуби, с огромни очаквания за присъединяване на плейофите за пръв път от 2012 година

Зрителите ще могат да следят някои от най-хубавите баскетболисти в света - Ал Хорфорд, Кайри Ървинг, Джейсън Тейтъм и Маркъс Смарт от „ Селтикс”, както и Джоел Ембийд, Бен Симънс и Дарио Шарич от „ Сиксърс”.

Звездите към този момент съумяха да прегледат Лондон и се срещнаха с футболистите на „ Челси” Тибо Куртоа и Еден Азар. В допълнение към зрелището на терена за почитателите на баскетбола в „ О2 Арена” ще има и разнородни интерактивни събития, проведени по самодейност на НБА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР