Мачо от Сървайвър опита да отвлече двете си деца на

...
Мачо от Сървайвър опита да отвлече двете си деца на
Коментари Харесай

Андрей Едрев опита да отвлече двете си деца на пъпа на София, след като се раздели с жена си

Мачо от „ Сървайвър ” опита да отвлече двете си деца на пъпа на София, научи „ Уикенд ” от очевидци на закононарушението. Андрей Едрев пробвал да води принудително 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса на централния пешеходен бул. „ Витоша ” в петък предходната седмица.

Двете хлапета останали на грижите на майка им Гергана Сапунджиева след раздялата с Едрев отпреди месец, за която се разчува едвам в този момент около екшъна с несполучливото похищение. В момента хубавицата има нов мъж със стабилен бизнес, който към този момент се грижи за дребните Алекс и Бориса. До екшъна се стигнало, откакто бургазлията дръпнал наследниците си към своята кола с желанието да ги води надалеч от някогашната си и новия й ухажор. Майката обаче видяла протичащото се, развикала се и провалила проектите на таткото.

В края на септември Гергана, явно афектирана от разлъката, постнала на стената си във фейсбук следното обръщение: „ Ето по какъв начин губиш дамата, която те обича... Губиш я - когато осъзнае, че за теб постоянно е била единствено алтернатива. Докато ти самият си бил най-важният приоритет в живота й. Губиш я - когато я държиш на разстояние, а тя самата ясно и безапелационна сподели, че избира теб. Само теб. Губиш я - когато й даваш неразбираеми обещания за на следващия ден... и това на следващия ден в никакъв случай не идва ”.

Нейната другарка Галина Стефанова пък я успокоява: „ Геринце, и това ще мине, кураж и обич ”. Риалити двойката Гергана и Андрей живееха на остров Бали, където сървайвърът въртял рентиерски бизнес. 47-годишният плейбой от Бургас се прочу с присъединяване си и в „ Острова на изкушенията “ през 2008 година, където взе участие и Русата Златка. Златка Райкова и дългокосия гларус стигнаха до много безсрамни изцепки.
Андрей съумя да осребри появяването си на дребния екран, като в последна сметка се уреди с огромна къща с градина и басейн на остров Бали, две гледачки за децата и готвач, който подготвя вкусна храна за цялото семейство.

Синът и дъщерята на разрушеното към този момент семейство към този момент знаят 3 езика - родния български, британски и индонезийски. Доскоро Едрев се фукаше, че островът е тяхното място, където живеят свободно, измежду красива природа, а децата се гмуркат в океана и нямат боязън от нищо. Идилията обаче към този момент е в предишното – хлапетата и майка им живеят в София, а риалити героят се е прибрал при родителите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР