Мъчителни за гледане кадри бяха заснети в град Иванкив, Киевска

...
Мъчителни за гледане кадри бяха заснети в град Иванкив, Киевска
Коментари Харесай

„Татко, не умирай”: видео показва ужасяващата атака на руската армия срещу автомобил с украинци

Мъчителни за гледане фрагменти бяха снимани в град Иванкив, Киевска област. Руската войска откри огън по цивилни жители, които се пробват да се изтеглят от региона с автомобил, съобщи „ Радио Свободна Европа”.

Баща и неговият наследник, дружно с трите им кучета, бягат от града, когато на пътя се натъкват на съветски боен ескорт. Руската орда незабавно открива огън по тях и ранява тежко по-възрастния мъж. „ Татко, апелирам те, не умирай”, са думите на неговия наследник, който с телефона си снима непредизвиканата с нищо пукотевица на съветските бойци по техния автомобил.

Раненият Олех Булавенко по-късно умира от пострадванията си. Убити са и две от кучетата на фамилията. Булавенко първо е евакуирал своята брачна половинка и щерка, и се е върнал в дома си, с цел да избави и домашните любимци. Москва твърди, че не нападна цивилни жители в Украйна. По време на стрелбата обаче в региона не е имало украински бойци. Това е следващото безмилостно, непредизвикано и грубо военно закононарушение на съветската войска, която по разпореждане на Путин нахлу в Украйна на 24 февруари.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР