Мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА ще

...
Мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА ще
Коментари Харесай

ЦСКА срещу Лудогорец на стадион Васил Левски в битка за Суперкупата

Мачът за Суперкупата на България сред Лудогорец и ЦСКА ще се играе на Националния стадион " Васил Левски ", написа " Тема Спорт ".

Срещата сред първенците от Разград и 21-кратните носители на националната купа ще се организира на 17 юли (събота) и с нея ще бъде поставено началото на сезон 2021/22.

Изпълкомът на БФС утвърди датата преди седмица на постоянното си съвещание, само че не разгласи града, стадиона и началния час на дуела.

В последна сметка от централата са се насочили към най-голямото футболно оборудване у нас, избирайки София за хазаин.

В изгода на " Васил Левски " е натежал 42-хилядният му потенциал, който ще разреши да участват 20 хиляди почитатели по трибуните.

По сходство на финала за купата ЦСКА - Арда (1:0) още веднъж 50% от местата на Националния стадион ще бъдат отворени за аудитория.

Сред другите спрягани варианти бяха " Ивайло " във Велико Търново и " Берое " в Стара Загора. По всяка възможност мачът за Суперкупата ще стартира в 20:30 часа, с цел да бъдат избегнати летните жеги в средата на юли.

Както е известно, регламентът на дуела планува при тъждество в постоянното време да не се играят две продължения по 15 минути, а да се пристъпи непосредствено към осъществяване на дузпи. Така при всички положения той би трябвало да приключи преди 23:00 часа.
 Представят четвърти нов в ЦСКА
Представят четвърти нов в ЦСКА

Стяга се сериозна селекция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР