Мачът за шампионската титла в първенството по американски футбол на

...
Мачът за шампионската титла в първенството по американски футбол на
Коментари Харесай

Супербоул отчита най-ниската си телевизионна гледаемост за последните 15 години

Мачът за шампионската купа в шампионата по американски футбол на Съединени американски щати (НФЛ) е постигнал най-ниската си телевизионна гледаемост за последните 15 години, написа " Ройтерс ".

Супербоул, в който " Тампа бей бъканиърс " с Том Брейди завоюва против " Канзас сити чийфс ", беше излъчен от CBS, като събра 92 милиона фенове, демонстрират данните на " Нилсен ". Това е с 9% по-малко от предходната година.

Данните включват хората, които са гледали мача по малкия екран у дома или в питейни заведения.

Супербоул е най-мащабното годишно телевизионно събитие в Съединени американски щати. Рекордът беше подложен през 2015 година със 114.4 милиона фенове.

В последните години феновете от ден на ден се насочват от малкия екран към разнообразни онлайн платформи за лъчение. От CBS показват, че тазгодишният Супербоул се е трансформирал в мача от НФЛ с най-вече онлайн предавания онлайн в историята. По този метод е събрана спомагателна зрителска публика от 5.7 милиона души.

От компанията допълват, че цялото рекламно време е било разпродадено. Цената на 30-секундно видео струваше 5.5 млн. $, което е колкото предходната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР