Мачът за Купата на Сърбия между Цървена звезда и Партизан

...
Мачът за Купата на Сърбия между Цървена звезда и Партизан
Коментари Харесай

Станкович се кара на футболиста със свалени шорти: Затвори си устата и празнувай!

Мачът за Купата на Сърбия сред " Цървена звезда " и " Партизан " ще се запомни освен с триумфа на " червено-белите ", а и с редица грозни подиуми по време на осъществяването на дузпите.

В неприятни " основни герои " по време на срещата се трансфораха вратарят на " Партизан " Владимир Стойкович, който изпусна нервите си и бутна с топка в лицето съперников футболист, както и Марко Гобелич от " Звезда ", който чества със... свалени къси панталони.

Кадрите незабавно обиколиха освен балканските, само че и международните медии. Към тях безучастен не остана и треньорът на " червено-белите " - някогашният футболист на " Лацио " и " Интер " Деян Станкович. Веднага откакто футболистите на двата отбора бяха разтървани, той събра всичките си играчи и им изнесе лекция освен за шампионския дух, само че и за вярното държание.

" Момчета, момчета, малко внимание. Дръжте се обичайно, когато се радвате. Затваряш си устата, взимаш си медала, а в съблекалнята си пускаш музика. Тихо! Разбрахте ли? Да бъдем хора! ", сподели Станкович.



След мача треньорът, който през 2010 година като футболист победи в Шампионската лига с фланелката на " Интер ", съобщи изрично:

" Гобелич сигурно ще съжалява за стореното, когато се разсъни на следващия ден. Мога единствено да се извиня от мое име и от това на " Цървена звезда ". Случват се такива неща. Не си мислете, че го извинявам. Не ме разбирайте неправилно. Сега желая да се прибера у дома, да си умря и да върша неща, които не са свързани с футбола. Сигурен съм, че ще се извини, когато види какво е направил ", сподели Станкович пред публицисти.
View this post on Instagram

Бившият сръбски национал съумя да изведе " Звезда " до първи домакински дубъл (Титла и Купа на страната) от 2007 година насам.
View this post on Instagram

Самият Гобилич към момента не се е извинил за дейностите си. Неговата половинка - певицата Катарина Груич, обаче се оплака, че почитателите на " Партизан " я тероризират в обществените мрежи и я заливат със закани и неприлични известия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР